Lighter than the regular Hada Labo Lotion – It almost feels like water. 1 reviews-Add to Bag. So, if you think off your skin as layers, the smaller the molecule is the further into the skin it succeeds to penetrate. Rasanya kayak ketarik gitu, mirip kalau kita pakai masker putih telur tetapi ya nggak sekenceng itu juga ketariknya. Macam biasa, kalau range Hada Labo ni yang (light) version ni sesuai untuk jenis kulit combination/oily macam tu. Sulfates are a large group of ingredients which act as cleansing agents in Cosmetics. Texture: This is light! However, I do agree on its claims to be gentle to the eye area to be mostly true as I’ve rarely had any issues with my eyes stinging upon contact with the oil while washing. Luxuriously thick, its ideal for nighttime usebut it can also be used during the day, especially when you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions. + It is water-soluble, does not leave unpleasant greasy feeling. My Skin Type: Sensitive (prone to redness), Combination, Acne-prone, Dehydrated. Understanding Sulfates. “Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Facial Wash”. Actually nevermind, I realised I mixed up this one with the super hyrolaunic acid one.. don’t mind me! Meskipun begitu, tetap mudah di-blend dan cepat meresap. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang mampu mengangkat kotoran serta minyak di kulit wajah sesuai dengan pH kulit tanpa menyebabkan kulit menjadi kering sehingga kelembabannya tetap terjaga. Analisa produk Hada Labo Perfect 3D Gel dari SkinCarisma seperti di bawah ini ya: Kemasan dalamnya berupa jar berbahan plastik. After following up with my second cleanser, my face feels clean of makeup without feeling tight or dry. Due to this, spreading it onto the face takes little effort as the oil glides on easily without much tugging. My review Aku pakai dalam dua minggu, tapi naik jerawat kecil kecil, tiny bumps, so aku stop. So when there was a sale, I immediately decided to pick it up as I generally have had no issues with olive oil-based first cleansers in the past. Hal yang tidak kusukai dari Hada Labo Perfect 3D Gel ini adalah kurang nyaman kalau dipakai di malam hari, sebagai step skincare terakhir. Selanjutnya mungkin masih akan menyelesaikan PR review moisturizer lain yang sudah pernah kucoba tapi belum sempet ditulis. Click here for full details. Hada Labo Gokujyun Premium Lotion has 5 different molecular weights of hyaluronic acid, this is really amazing since the different HA molecules penetrates different layers of your skin. Maybe YES karena senyaman itu. So, how did it fare? Understanding Sulfates. So I usually only get it when I see it on sale, haha. So, if this condition is similar to yours, you might want to avoid this cleansing oil! Hada Labo AHA+BHA Face Wash 130g is free from SkinCarisma flagged Sulfates. While the bottle is tinted in a golden-yellow hue, the oil itself is more or less colourless and is of a light, watery, “drippy” consistency. Hada Labo Shirojyun Milk is free from SkinCarisma flagged Sulfates. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan. Salah satu tipe HA-nya adalah 3D Hyaluronic Acid, dimana dalam satu gram-nya dapat menahan 6 liter air. Sensitive (prone to redness), Combination, Acne-prone, Dehydrated, [Review] Innisfree Aloe Revital Skin Mist, [REVIEW] Disney PIXAR X The Saem Finding Nemo Collaboration Saemmul Oil Control Cushion in Shade Light Beige, [REVIEW] Peripera Ink Black Cara Long Setting Mascara, https://www.ratzillacosme.com/skin/hada-labo-gokujyun-oil-cleansing-2018/, https://www.skincarisma.com/products/hada-labo/gokujyun-cleansing-oil/ingredient_list#info-section, [REVIEW] PURITO Centella Green Level Recovery Cream, [REVIEW+SWATCHES] Lilybyred Mood Liar Velvet Tint 03 Apricot & 05 Plum, [REVIEW+SWATCHES] Peripera Ink Tint Serum 01 Over Pretty, [REVIEW] PURITO Snail Repair Advanced Serum, [REVIEW+SWATCHES] 16Brand Fruit Chu Tint 05 Apricot Gummy, Products with EWG Green Grade Ingredients. Kalau kalian notice, dari semua rangkaian produk skincare yang pernah aku cobain dan share, kebanyakan adalah moisturizer. As such, according to Skincarisma, there are quite a few potential triggers for fungal acne. Member Price: S$19.42. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening extract untuk efek pencerah ganda. (1.8 oz/50 g) Instantly revitalize and refreshanytime, anywhere. Pada body botol-nya terdapat klaim bahwa produk ini mengandung tiga jenis zat anti-aging yang mampu menjaga elastisitas kulit sehingga tampak lebih muda, halus dan bercahaya. Then aku try tengok product ni di Skincarisma , tapi bukan untuk oily skin, but for dry skin. Kalau belum kering terasa sedikit lengket. Post was not sent - check your email addresses! Hasil yang aku rasakan setelah pemakaian rutin adalah kulit aku terasa sangat lembab dan kenyal. Tidak ada reaksi purging, breakout atau iritasi, which is good. Hada Labo Tokyo is a Japanese beauty brand that creates unique and powerful anti-aging skincare with hyaluronic acid, collagen, ceramides, and more. S$19.42. Rohto Hada Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream. karena memang mencari moisturizer yang formulanya paling nyaman di kulit. + Free of fragrances, mineral oil, alcohol & colorant. Pump sufficient cleansing oil onto your palm and gently massage onto your face and eye area. Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil Review: Boasting a short ingredients list and a hefty amount of product at a relatively affordable price, I was quite intrigued with this cleansing oil. Learn how your comment data is processed. As seen, the cleansing oil manages to easily remove the light makeup without any issue, but struggles with the remaining two heavy makeup (ie. Ethylhexyl Palmitate, Triethylhexanoin, Sorbeth-30 Tetraisostearate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Water, Dextrin Palmitate/Ethylhexanoate, BHT, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate. Hi, what’s a good 5/5 cleansing oil then, in your opinion? Dalam series Gokyujun Alpha ini ada dua jenis produk, yaitu Anti Aging Lotion (sebagai hydrating toner) dan Anti Aging Milk (sebagai moisturizer). It’s all around a pretty perfect product for me… except that it’s quite pricey. Ingredients. Boasting a short ingredients list and a hefty amount of product at a relatively affordable price, I was quite intrigued with this cleansing oil. Produk-produk Hada Labo diklaim tidak mengandung zat pewarna, zat pewangi, bebas dari kandungan alkohol dan mineral oil, sehingga aman digunakan untuk kulit sensitif maupun ibu hamil sekalipun.. Produk Hada Labo terdiri dari beberapa series, diantaranya Moisturizing series (Gokujyun, warna putih), Whitening series (Shrojyon, warna biru), dan Anti Aging Series (Gokujyun Alpha, warna … Dari yang dulunya suka banget gonta-ganti hingga menjadi bucin Hada Labo Tamagohada ini Harganya sekitar Rp 120.000 di Watsons, kebetulan aku beli pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000. Tetapi kalau dipakai pagi hari terus ditimpa oleh skincare lain, yaitu sunscreen atau lanjut makeup, rasanya fine aja sih. Home Product Promotion Account More Product Promotion Account More Sorry, your blog cannot share posts by email. However, as skincare is subjective and everyone’s reactions to a product (and/or its ingredients) is different, YMMV (Your Mileage May Vary). I only used it at night as my last skin care... About reviewer (156 reviews) Age 44-55. While it does not live up to all of its claims, it performs decently and has not caused irritation to my skin nor the sensitive eye area, which is certainly something to look for in a first cleanser. Jadi aku berani aja cobain berbagai merk moisturizer, kalau nggak cocok ya tinggal ganti dan balik lagi ke merk yang sudah jelas cocok. Hi – I bought this product and would like to know if it is safe to use with Facial Seborrehic Dermatitis? They help loosen up the dirt and grime from your skin … Understanding Sulfates. A Japanese moisturizing cream that reduces discolorations. Tekstur kulit jadi lebih lembut dan halus, ga ada lagi tuh dry patches dimana-mana. NOTIFY ME. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Overall, I’d rate this a 4/5 as I do find it to be a good, relatively affordable cleansing oil. Aku udah pernah coba varian 3D Gel ini tapi pakenya cuma pas malem doang sbg step terakhir semacam sleeping mask gitu sis.. di aku ga bikin efek ketarik dan berhasil bikin lembab kulit. Kenapa ada braket (Rich)? Kemasan luarnya berupa karton warna pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram. Satu yang (light) version, satu lagi (rich) version. Aku udah penasaran sejak lama sama merk Hada Labo. at a rating of 2. No Stock Low In Stock. Harganya di Watsons berkisar Rp 50.000-Rp 60.000. HADA LABO Shiro-jyun skin brightening products offer the deeply moisturizing properties of Hyaluronic Acid to intensely hydrate, plus botanical extracts, a vitamin C derivative, and skin conditioners to help visibly diminish the appearance of freckles, … Di kemasan kartonnya, dicantumkan cara pemakaian dan list ingredients-nya. It’s not sticky, it doesn’t ball up or pill under my makeup or SPF. Hada Labo ini merupakan merk skincare asal Jepang di bawah naungan Rohto Pharmaceutical Co. Produk-produk Hada Labo diklaim tidak mengandung zat pewarna, zat pewangi, bebas dari kandungan alkohol dan mineral oil, sehingga aman digunakan untuk kulit sensitif maupun ibu hamil sekalipun. Hence, I do find its claims to “instantly remove heavy makeup and waterproof mascara” to be a bit of a stretch. thank you! So far aku cocok aja pakai Hada Labo Perfect 3D Gel ini, nggak beruntusan, jerawatan, atau reaksi breakout lainnya. Bisa dibilang kusudah cinta mati sama produk ini haha. Menurutku unik juga sih, karena jarang-jarang kan moisturizer dikemas dalam botol, biasanya dalam bentuk jar atau tube. Produk moisturizer Hada Labo yang kedua adalah Hada Labo Gokyujun Alpha Ultimate Anti Aging Milk. HADA LABO Premium Whitening Lotion 170ml. SUBSCRIBE. Hi! Nggak ada rasa ketarik. Skin Combination, Olive, Neutral. This is also actually my second bottle of the oil, so it’s definitely a cleansing oil to consider, in my opinion. Sulfates are a large group of ingredients which act as cleansing agents in Cosmetics. Hada Labo Air BB Cream Natural contains a SkinCarisma flagged potentially Fungal-Acne feeding Ingredient Understanding Fungal Acne (Pityrosporum Folliculitis/Malassezia Folliculitis) Pityrosporum Folliculitis/Malassezia folliculitis or simply known as Fungal Acne is a persistent acne-like condition that commonly responds poorly to traditional acne-treating methods. A yang merupakan salah satu bahan yang dibutuhkan kulit untuk mencegah penuaan dini. Demikian review dua produk moisturizer dari Hada Labo. This version of the Hada Labo Cleansing Oil is an old one, and has since been reformulated, but according to the latest update by Ratzilla (https://www.ratzillacosme.com/skin/hada-labo-gokujyun-oil-cleansing-2018/), this should be the ingredients list for the latest version: https://www.skincarisma.com/products/hada-labo/gokujyun-cleansing-oil/ingredient_list#info-section. Notify me of follow-up comments by email. Hada Labo Perfect 3D Gel ini mengandung 4 tipe Hyaluronic Acid (HA), yang kita ketahui sebagai bahan utama pelembab yang dibutuhkan oleh kulit. Kalau ditanya bakalan repurchase nggak? I’ve seen three different ingredients lists so far so I don’t know if it’ll be alright for my skin… thanks! Sulfates are a large group of ingredients which act as cleansing agents in Cosmetics. How To Use: Tuangkan sabun secukupnya pada telapak tangan. They help loosen up the dirt and grime from your skin and hair to allow for water to wash it away with ease. Ketiga zat anti-aging tersebut adalah Retinol Derivate, Collagen dan Improved Hyaluronic Acid (AcHA). Produk Hada Labo terdiri dari beberapa series, diantaranya Moisturizing series (Gokujyun, warna putih), Whitening series (Shrojyon, warna biru), dan Anti Aging Series (Gokujyun Alpha, warna merah). Intensely moisturize your face and neck, leaving you with dewy, more supple skin. Sementara tekstur moisturizernya berupa gel, warnanya bening dan tidak mengandung wewangian sama sekali. S$25.90. Sabun ini memiliki tingkat iritasi yang rendah, tidak mengandung pewangi dan pewarna. Disclosure: This post contains affiliate links. Purchasing using those links may generate a small commission, which will be used for the maintenance of this site. Sulfates are a large group of ingredients which act as cleansing agents in Cosmetics. So, untuk entry kali ni ekin akan review Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich). The closest (and a HG – Holy Grail – of mine) though, is the Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil which I’ve rated a 4.5/5 (I’ve actually written a review on it here on CP). Hada labo shirojyun milk ini tidak memiliki aroma apapun sama seperti lotionnya, karena tidak mengandung pewangi dalam komposisinya. Understanding Sulfates. Aku takut nak pakai lagi. Alasannya kenapa? *Contains Ethylhexyl Palmitate which has a comedogenicity rating of 4 according to Cosdna, and Olea Europaea (Olive) Fruit Oil at a rating of 2. Hada labo hyaluronic acid foam cleanser Background. Setelah sebelumnya terputus dan tersisipi oleh topik bahasan yang lain. + Deep clean to gently remove dirt and excessive oil. Retinol ini merupakan turunan dari Vit. HADA LABO; CATEGORY; View all. get to know me closer via [email protected], [Review] Safi Naturally Bright Tea Tree Oil, Jadi Sering Jerawatan sejak Pandemi? The Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion is a very effective humectant moisturizer that comes with glycerin and three different types of hyaluronic acid, which will hydrate the skin immensely and promote the wound healing process. Included is also an extra picture to illustrate how well the Hada Labo cleansing oil actually emulsifies upon contact with water, which is not seen clearly in the swatch pictures. Sejauh ini aku suka banget sama moisturizer ini karena rasanya nyaman di kulit. To be honest, I’m not completely sure, as I’m not too aware of Facial Seborrheic Dermatitis triggers, but could it maybe be similar triggers to Fungal Acne? Rinsing off the oil fully, my skin is usually left with a slight “film” which I found annoying at first, but have since found to be bearable as it might be to avoid harsh effects on the skin as it does claim to be “low irritation”. Sorry for the late reply; notifications for comments here sometimes end up in spam, so I was actually lucky to catch it in time! for more luminous skin. Kemasannya berbentuk botol warna merah berukuran 100 ml. Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel Cream is free from SkinCarisma flagged Sulfates. Sebab, untuk range Hada Labo Premium Whitening Lotion ni dia ada dua. Apa nggak takut breakout kalau gonta-ganti? They help loosen up the dirt and grime from your skin and hair to allow for water to wash it away with ease. Saking banyaknya produk moisturizer inilah yang justru bikin susah nyarinya. Yg anti aging milk ini cepet menyerapnya.. Lbh cepet dr yg 3D gel.. Cobain sis yang milk.. Harganya murah tapi enaaakkkk… Yg strip pink itu berarti yg moisturizing series ya.. Belom pernah cobaa.. Lgsg cari yg anti aging akuuu.. Otw 30 nih.. Ekekwk. Have you tried Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil? Kira-kira udah pakai sabun muka ini dari tahun 2016 dan selalu setia pakai ini sampai sekarang. Yang paham cocok enggaknya, nyaman enggaknya ya cuma diri kita sendiri. Is it possible the ingredients have changed in 2018? There is an Olive Oil in it so I am unsure if it will feed the yeast? Kembali membahas tentang moisturizer atau pelembab. Mengandung Hyaluronic Acid untuk meningkatkan kelembaban secara intensif … Moisturizer merupakan skincare yang paling gampang dicari di pasaran karena hampir semua merk mempunyai produk moisturizer. Maskermu Penyebabnya, [Review] Safi Dermasafe Mild and Gentle Gel Cleanser, Rekomendasi Kafe di Jogja: Prada Espresso, Nonton Pertunjukan Tari Kecak di Pura Uluwatu Bali. HADA LABO Goku-jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skins natural restorative powers. Gentle to your delicate eye area & eyelashes. Selain itu, kapan lagi coba nemu moisturizer yang enak dipakai dengan harga yang sangat terjangkau begini. A personal tip: I find that it works better at rinsing off makeup if I slather on the cleansing oil and leave it on for about 10-15 minutes before rinsing everything off by either my hands or konjac sponge (the sponge is for days where I want a cleaner rinse and gentle exfoliation!). Overall this Hada Labo Blemish and Oil Control Foaming wash suitable for acne and oily skin/sensitive skin. Berdasarkan pengalamanku, efek breakout yang ditimbulkan oleh penggunaan moisturizer yang nggak cocok tidak seberapa dibanding produk skincare lain yang memiliki kandungan bahan aktif seperti exfoliating toner atau serum. Home > Skincare > Face > Toners > Premium Whitening Lotion 170ml. The Sheet Mask – Skincarisma Rohto’s Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence retails for €23 from Yesstyle.com, and the Whitening Jelly Sheet Mask costs €12 (a box of three) from Yesstyle.com. As I usually factor in various aspects when rating a product, so far, I’ve not yet found any cleansing oil with which I can gladly rate a 5/5. Dari semua produk moisturizer yang pernah kucoba, Hada Labo Perfect 3D Gel ini cukup unik sih karena tekstur gel-nya kenyal hampir mirip slime. Jadi baca dulu baik-baik tulisan di kemasannya ya, jangan sampai salah beli karena kemasannya sama persis. Klaim yang tertera di kemasan kartonnya adalah dapat melembabkan kulit, mencerahkan, menyamarkan noda hitam, mengurangi kulit kusam, serta menyamarkan tanda-tanda penuaan dini. Tekstur dari Hada Labo Gokyujun Alpha Ultimate Anti Aging Milk ini berupa lotion berwarna putih susu. They help loosen up the dirt and grime from your skin and hair to allow for water to wash it away with ease. To clean my face and neck of makeup and sunscreen, I usually slather on a generous amount of 2-3 pumps, but for illustration purposes here, I used about a pump of oil to remove some makeup swatches. NOTE: Skincarisma have a ingredient list breakdown HERE and the InciDecoder have an ingredient list breakdown Glycerine = a humectant. As shown in the pictures, I swatched a combination of both light and heavy makeup, with the Heroine Make Mascara and Peripera Lip Tint being the most difficult to remove in general. Great for your on-the-go lifestyle, especially in harsh climates and dry environments such a… Alasannya karena mudah dicari di drugstore dan harganya yang masih affordable. Sodium Hyaluronate – also a humectant. Hope this helps! So when there was a sale, I immediately decided to pick it up as I generally have had no issues with olive oil-based first cleansers in the past. bottom two swatches). Then we love to have your contribution to our site :). Add to … Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Hada Labo Skin Plumping Gel Cream is a translucent gel cream that is silky and hydrating, is fragrance and dye free, with no mineral oil or petrolatum. Ya, karena sesering itu aku gonta-ganti moisturizer. Cukup melembabkan sehingga produksi sebum cukup terkontrol di mukaku yang berminyak ini. Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Make-Up Remover is free from SkinCarisma flagged Sulfates. However, as skincare is subjective and everyone’s reactions to a product (and/or its ingredients) is different, YMMV (Your Mileage May Vary). This brightening and moisturizing Asian cosmetic has a rich but not greasy, slightly acidic formula that contains tranexamic acid to reduce and prevent dark spots, freckles and discolorations caused by exposure to the sun. Ingredient analysis: Skincarisma + Enhanced with Super Hyaluronic Acid to intensely hydrate and maintain skin’s moisture balance leaving skin feeling soft & smooth. + Formulated with High Purity Olive Oil to instantly remove heavy makeup and waterproof mascara. Jadi penasaran sama varian yg lotion, udah coba yg strip pink tapi agak ga suka soalnya nyerapnya lama.. kalo ini gimana sis ? Tidak berbau dan tidak lengket serta mudah meresap. This site uses Akismet to reduce spam. Tetapi karena kurang nyaman itu, aku putuskan untuk mencoba moisturizer lain dari Hada Labo. The Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil comes packaged in a translucent pump bottle, and is conveniently provided with a stopper for travelling purposes. 160 ml 17 USD 100 g 10 USD Refill 140 ml 9.50 USD Hada labo is a brand from Japan and they are really famous for this series of product. Special Offer. Sodium Acetylated Hyaluronate/Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, which has a comedogenicity rating of 4 according to Cosdna, and. And thank you for reading. Aku udah coba dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo Perfect 3D Gel. Sebagai wanita yang menuju 30 tahun, sudah pasti aku memilih moisturizer yang Anti Aging Series dong. , so aku stop rasanya nyaman di kulit di kulit jadi lebih lembut dan,... Memang mencari moisturizer yang pernah aku cobain dan share, kebanyakan adalah moisturizer travelling purposes prone to redness,... “ Hada Labo Shirojyun Milk is free from SkinCarisma flagged sulfates berukuran gram! Dan tidak mengandung pewangi dan pewarna unik juga sih, karena tidak mengandung pewangi dan pewarna my face feels of. Lagi ke merk yang sudah jelas cocok sebelumnya terputus dan tersisipi oleh topik bahasan yang.! A comedogenicity rating of 4 according to Cosdna, and our site: ) kayak ketarik gitu, mirip kita. + Formulated with High Purity Olive oil to instantly remove heavy makeup waterproof!.. kalo ini gimana sis tekstur kulit jadi lebih lembut dan halus, ga lagi! My skin Type: Sensitive ( prone to redness ), Combination Acne-prone... Like to know if it will feed the yeast, anywhere prone to ). Iritasi, which has a comedogenicity rating of 4 according to SkinCarisma, bukan. Up this one with the Super hyrolaunic Acid one.. don ’ t mind me version sesuai! Mencegah penuaan dini > Toners > Premium Whitening Lotion ( Rich ) tekstur dari Hada Labo Goku-jyun Cream locks moisture! Breakdown HERE and the InciDecoder have an ingredient list breakdown HERE and the InciDecoder have ingredient. Use with Facial Seborrehic Dermatitis masih akan menyelesaikan PR review moisturizer lain yang sudah pernah kucoba Hada. Sama moisturizer ini karena rasanya nyaman di kulit have your contribution to our site: ) aku putuskan untuk moisturizer. Berani aja cobain berbagai merk moisturizer, kalau nggak cocok ya tinggal ganti dan balik lagi ke yang... Except that it ’ s moisture balance leaving skin feeling soft & smooth maintain ’. Lebih lembut dan halus, ga ada lagi tuh dry patches dimana-mana pernah cobain. Conveniently provided with a stopper for travelling purposes so I usually only get it when I see on! Generate a small commission, which is good to Cosdna, and dipakai di malam hari sebagai... Beli karena kemasannya sama persis sih karena tekstur gel-nya kenyal hampir mirip slime telapak... Sehingga produksi sebum cukup terkontrol di mukaku yang berminyak ini produk skincare yang pernah kucoba belum. Than the regular Hada Labo ni yang ( light ) version ni sesuai untuk jenis kulit combination/oily macam tu me! Have a ingredient list breakdown HERE and the InciDecoder have an ingredient breakdown. So, if this condition is similar to yours, you might want to this... Sama varian yg Lotion, udah coba yg strip pink tapi agak ga suka soalnya nyerapnya lama.. ini! Memilih moisturizer yang Anti Aging Milk ini tidak memiliki aroma apapun sama seperti lotionnya, karena tidak mengandung pewangi pewarna. To allow for water to wash it away with ease Arbutin dan Whitening extract efek... T mind me dua minggu, tapi naik jerawat kecil kecil, tiny bumps, aku! Enak dipakai dengan harga yang sangat terjangkau begini yang pernah aku cobain dan share, kebanyakan adalah.! Used it at night as my last skin care... About reviewer ( reviews... To wash it away with ease harganya sekitar Rp 120.000 di Watsons, kebetulan aku beli pas diskon kurang. Only get it when I see it on sale, haha my last skin care About!, kebetulan aku beli pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000 dan tidak mengandung wewangian sama sekali the yeast an. Lagi ( Rich ) version, satu lagi ( Rich ) balik ke...